Зібрано голосів

Назва проекту

Нове обладнання для їдальні ЗШ № З

ПІБ Ініціатора: Шубіна Вікторія Вікторівна
Пошта: shubinavv1810@gmail.com
Телефон: 0502974826
Статус: Підтверджено
Проект №22
Дата початку збору голосів: 27.03.2019 08:28

Тип проекту

Великий

Категорія проекту

Освіта

Адреса місця реалізації проекту

85113 Донецька область м.Костянтинівка вул..Ціолковського, 6.13

Назва установи / закладу

Костянтинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Костянтинівської міської ради Донецької області

Короткий опис проекту

Сьогодні учні нашої школи харчуються В приміщенні їдальні, яка має застаріле обладнання. Це не дозволяє дітям отримувати більш швидке та сучасне обслуговування. Новітнє обладнання зможе надати можливість значно покращити харчування дітей у навчальному закладі.

Проблема

Невідповідність умов для збалансованого, здорового та різноманітного харчування з урахуванням запиту дітей.

Мета проекту

Створення умов для забезпечення здорового харчування, що є запорукою здоров’я майбутнього покоління. Діти навчаться культурі споживання. Працівники їдальні менше часу витрачатимуть на приготування овочей. Економія витрат енергоносіїв. Зменшення часу для вироблення хлібо-булочних виробів. Тепла їжа завжди. Можливість приготування різноманітних салатів, більш корисної їжі на пару. Зменшення витрат води при митті посуду. Сучасний вигляд їдальні.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Закупівля та встановлення нового технологічного обладнання.

Для кого цей проект (основні групи мешканців, які зможуть користуватись результатами реалізації завдання)

611 учнів, 74 членів колективу та працівники СЮТ.

План заходів з реалізації проекту

1. Створення бізнес-проекту. 2. Закупівля необхідного обладнання та матеріалів. 3. Виконання робіт.

Ключові показники оцінки результату проекту: економічні (наприклад, збільшення надходжень до бюджету, економія ресурсів, тощо), соціальні (наприклад, рівень охоплення дітей фізкультурою та спортом, тощо), екологічні (наприклад, зменшення забруднення навколишнього середовища, тощо), інші показники, які можна використати для оцінки досягнення результатів практичної реалізації проекту.

Наслідки від реалізації даного проекту: 1. Створення умов для забезпечення здорового харчування. 2. Естетичний вигляд їдальні. 3. Позитивний вплив на формування навичок культури споживання. 4. Економія людських ресурсів. 5. Економія витрат на оплату енергоресурсів. 6.Зменшення забруднення навколишнього середовища

Орієнтовна загальна вартість проекту

223279 грн 00 коп

Очікуваний термін реалізації проекту

01.12.2019 року

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту

Відсутні

Приклади схожих рішень

https://lviv.pb.org.ua/projects/56 https://lviv.pb.org.ua/projects/147

*Бюджет проекту:

Найменування товарів (робіт, послуг) Ціна за одиницю, грн. Оріентована вартість
Інші витрати (послуги транспорту) 3826 19130
Обідній комплект 11531 11531
Пароварка промислова 49956 49956
Фронтальна посудомийна машина 4256 4256
Стіл кондитерський для борошняних виробів 3181 6362
Виробничий стіл - тумба з двома дверцятами і двома полицями 1643 3286
Стіл виробничий звичайний з нержавіючої сталі з двома полицями 1464 2928
Стіл виробничий звичайний з нержавіючої сталі 3399 10197
Ванна мийна двосекційна 21483 21483
Тістоміс спіральний 10989 10989
М’ясорубка електрична АБТЕ20К0 N8-12 18140 18140
Овочечистка 25455 25455
Плита індукційна 4-х комфорочна (14 КВТ) 3927 7854
Стелаж для зберігання та сушіння кухоного посуду 3 нержавіючої сталі 5632 5632
Нейтральний елемент для кухні 12292 12292
Марміт для перших страв 10788 10788

Файли